طرز تهیه براونی یا کیک خیس شکلاتی اولین بار در وبلاگ اوکالا گذاشته شده است.
براونی شکلاتی غلیظ
به نظر من، مردم دو دستهاند: کسانی که براونی شکلاتی غلیظ دوست دارند و آنهایی که براونی سبکتر و شبیهتر به کیک را ترجیح میدهند. در دستور تهیهی زیر، میزان آرد کم و شکلات آن زیاد است، که سبب احساس طعم غلیظ و اثرگذار شکلات در دهان میشود. پخت کیک ۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول میکشد و مقدار براونی که ازمواد مورد نیاز زیر بهدست میآید ۱۸ تا ۲۴ برش براونی است.
مواد لازم برای تهیه براونی شکلاتی غلیظ:
- شکر: یک و دو سوم فنجان شکر
- کره: ۳٫۴ فنجان
- قهوهی دم کرده غلیظ با آب یا شیر: ۲ قاشق غذاخوری
- تخممرغ: ۳ عدد
- عصارهی وانیل: ۲ قاشق چایخوری
- گردو: به مقدار لازم
- آرد: یک و یک سوم فنجان
- پودر کاکائو: ۱ فنجان
- بیکینگ پودر: ۱٫۲ قاشق چایخوری
- نمک: ۱٫۴ قاشق چایخوری
- شکلات چیپسی: یک و یک دوم فنجان
طرز تهیه براونی شکلاتی:
- ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجهی سانتی گراد گرم کنید و بعد کف قالب را چرب کنید.
- شکر، کره و قهوه را در کاسهی بزرگی کاملا به هم زده و مخلوط کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مرتب به هم بزنید. یک بار مخلوط کن را خاموش و دیوارهی کاسه را پاک کنید.
- آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را به مخلوط اضافه کنید، شکلات چیپسی را هم اضافه کنید و هم بزنید؛ سپس مخلوط را در قالبی که از قبل آماده کردهاید، بریزید. در صورت تمایل، گردوی خردشده را هم روی مخلوط بپاشید و برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید. دقت کنید زیاد پخته نشود. قبل از برش زدن براونی، آن را کاملا خنک کنید.
- برای اینکه براونی را بتوانیم تمیز برش بزنیم و کیک سالم بماند بهتر است برش کیک با کارد کاملا تیز و نازک انجام شود و کیک را با کارد به مربعهای یک اندازه تقسیم کنید.
- براونی شکلاتی غلیظ به ازای هر نفر ۱۹۹ کالری دارد.
منبع: طرز تهیه براونی سایت اوکالا